Kostråd? Vad ska vi tro?

5:2, LCHF, rawfood, folksjukdomar osv - hur hänger allt ihop?


En föreläsning  i Stockholm 18 mars och i Malmö 19 mars

Brian Clement 

Vi är så glada att Dr Brian Clement har fått en lucka i sitt Europaprogram och nu alltså kommer två dagar till Sverige. Tanken var att han skulle komma först i höst, men nu fick vi möjliheten att på kort varsel arrangera dessa två föreläsningar.

Föreläsningen kommer att under första delen handla om principerna hur man skapar optimal hälsa för varje enskild individ och hur det hänger ihop med alla dagens kostråd. Under andra delen blir det frågor och svar, där du själv kan ställa din egen fråga. Just frågor och svar brukar ofta vara den mest uppskattade delen pga Brians enorma kunskap som då kommer till sin rätt samt att det blir kopplat till vad gästerna på just denna föreläsningen vill veta.

Vi har också lyckats få ner priset vid förköp i webshopen till endast 150 kr. Passa på att samla ihop alla dina hälsofrågor samt ta med dina vänner och bekanta för en härlig livsbejakande kväll tillsammans.

Hoppas vi ses!

info / boka

Klicka här för mer info och att köpa biljett

OBS! Mycket begränsat med platser.

 

Vem är Brian Clement?

Brian ClementDr Brian Clement har under hela sitt liv arbetat passionerat för att hjälpa människor att lära sig läka sin egen kropp genom att ge den maximal näring med mat, träning och en sund livsbejakande inställning. Allt är baserat på beprövade naturliga metoder, både gamla (t ex Ayurveda och kinesisk medicin) samt nya från den senaste forskningen från hela världen. Han anses också av många som en av de främsta inom helhetshälsa. 

Tillsammans med sin fru, svenskan Anna Maria Clement, driver han ett av världens främsta utbildningsinstitut som startades av Ann Wigmore 1961. Hippocrates Health Institute är ett välbesökt spa dit folk från hela världen vallfärdar för att lära sig mer om hälsa och bli av med sina sjukdomstillstånd eller bli ännu friskare, starkare och vitalare. Läs mer om Ann Wigmore och Hippocrates Helath Institute här

Det är också glädjande att han och hans teams viktiga insatser allt mer har kommit att erkännas av skolmedicinen och de arbetar numera med vårdgivare och hälsovårdsmyndigheter i flera länder. Läs mer om Brian här

Dessutom händer detta
I Stockholm kommer Kajsa Köhlberg Naprapatvården och Matapoteket att medverka. Matapoteket lagar en rawfoodtallrik som inspiration för vad du själv kan göra. Klicka här för att beställa rawfoodtalltiken. Kajsa kommer att ha korta hälsoövningar för att vi ska må som allra bäst under föreläsningen.

I Malmö kommer den hälsokunniga artisten och skådespelaren Ida Högberg att vara konferencier under kvällen. Ida spelar just nu huvudrollen i dramamusikalen Rebecca som går på Malmö Operas stora scen under våren. I höstas åkte Ida till Hippocrates Health Institute i Florida för att utbilda sig till Health Educator under två månader. Läs mer om Idas tid på Hippocrates här. 

Du kommer få med dig enkla tips att ta med i vardagen från oss alla.
Välkommen till en helhetskväll!