Informationsträff 24 februari
Vill du veta mer om Hippocrates Health Institute och om hur det är att vara där?
Varmt välkommen på vår informationsträff.

Tid: Måndagen den 24 februari kl 18-20

Plats: Ecobaren / Centralbadet i Stockholm på Drottninggatan 88 ög

Läs mer om informationsträffen här

''

 

Gruppresa eller resa vid andra tidpunkter 

Du kan naturligtvis åka när som helst under året till Hippocrates Health Institute. Det kan finnas olika anledningar till att du vill åka ensam eller i grupp. Här nedan har vi listat några av fördelarna med att åka i grupp.
 
* När vi åker flera tillsammans är det mycket lättare att fortsätta att inspirera varandra när vi väl är tillbaka i Sverige. Resan till Hippocrates är bara början på en ny livsstil och livsstilsförändringar kan vara utmanande, därför underlättar det mycket att ha personer runtomkring sig som kan stötta en. 

* Det är förstås mycket roligare, väl på Hippocrates att ha ett gäng att umgås med. Jag upplever själv att jag fått vänner för livet som jag kommer äta många middagar med, utbyta erfarenheter med mm. 

* Vi hjälper också till med förberedelser innan resan - telefonkonferenser där du kan få svar på alla dina frågor, packningslistor, etc etc. 

* Du får en gratis konsultation av Monica Lindgren samt en presentcheck i rawfoodmiddagars webshop, värde 500 kr när du åker på gruppresan i 3 veckor.

* Vi ordnar knytmiddag specifikt för alla som varit på Hippocrates tidigare.

* På Hippocrates får vi dessutom extra tid med Brian och Anna Maria Clement när de finns på plats. Detta är en exklusiv service enbart för den svenska gruppen så att vi får möjlighet att ställa alla våra frågor.