Kompletterande betalningsuppgifter

Denna sida beskriver inte de kompletta betalningsvillkoren från Hippocrates Health Institute (HHI), utan endast Rawfoodmiddagars kompletterande villkor. För kompletta villkor hänvisas till HHIs betalningsvillkor som fås av deras "Program Consultant".

Rawfoodmiddagar/Soolia AB är Hippocrates Health Institutes Agent och ansvarar således inte för leveransen av resan. Resan köps direkt av Hippocrates Health Institute (HHI) och avtalet att leverera resan gäller alltså mellan Privatpersonen/Företaget som bokat och HHI. Rawfoodmiddagar/Soolia AB tar således inte något ansvar för vad som sker på resan till Florida eller i Florida.

Rawfoodmiddagar/Soolia AB tar inget ansvar för att informationen på Rawfoodmiddagars hemsida är den senaste och stämmer exakt med vad som gäller eller ingår på HHI. För senaste och exakt information om vad som gäller hänvisas alltid direkt till HHIs Program Consultant.

Betalningen
Du betalar 50% av total beloppet till HHI när du bokar din resa. Resterande 50% betalar du senast 10 dagar före avresa.

När du väl betalat dina pengar till Hippocrates kan de inte återbetalas.

Däremot kan du alltid välja att skjuta upp din resa till en senare tidpunkt, förutsatt att du kontaktar HHI snarast möjligt.