"Steg för steg" - Boka din stora hälsoresa till Hippocrates

 

Här nedan följer en steg för steg instruktion i sex (6) punkter för att boka din resa så att du får med allt som behövs.

Har du frågor eller helt enkelt bara önskar prata på telefon med någon av oss gruppledare får du gärna skicka ett e-mejl till halsoresan@rawfoodmiddagar.se, ange vilket datum du vill resa, så mejlar vi svar eller ringer upp dig beroende på vad du önskar.

 

1) Registrera dig (Ej bindande, det blir det först när du betalar) - Klicka här. 
(OBS! Viktigt att du gjort detta innan du e-mejlar eller ringer i steg 2, så kommer Sheila se alla dina uppgifter)

2) Skicka e-mejl till Hippocrates Health Institute.
Skicka ett e-mejl till Cynthia Mandel på mejl-adressen cmandel@hippocratesinst.org. (Cynthia är Reservation Specialist = ansvarig för bokningar och att svara på frågor om Hippocrates.)
Ange att du registrerat dig hos Rawfoodmiddagar och vilket datum du tänkt åka. 

T.ex. så kan du skriva ditt email så här:

"Dear Cynthia,
I have registered with Rawfoodmiddagar and would like to book a stay at Hippocrates for three weeks from the date 201?-??-??.
Can you help me to finalize my booking?
Best regards,
Ditt namn"

Du kan också ringa henne på hennes direktnummer +1 561 530 5918 eller så kan man ringa till (Program Consultants office) på telenr: +1 561 623 1002 och fråga efter Cynthia Mandel. Om hon inte är där så kan du prova att prata med någon annan "Reservation Specialist / Program Consultant". Telefonnummer till Hippocrates växel är: +1 561 471 8876.
Telefontid 15:00-01:00 svensk tid (=09:00-19:00 i Florida).

2 a) Välj boendekategori när du pratar med Hippocrates

- Klicka här för en karta över området.

2 b) Bestäm om du vill komma en natt innan för att acklimatisera dig
Hippocrates och vi rekommenderar att du anländer en dag innan för att acklimatisera sig, vilket de flesta gör. Cynthia på Hippocrates hjälper dig att boka ett rum på "Hampton Inn", ett prisvärt hotell i närheten (159 dollar/natt/rum för 2 pers, alltså 79,50 dollar om man delar rum med någon). Transport från Hampton Inn till Hippocrates Health Institute ingår.


3) Betala in 50 % av totalsumman
För att din bokning ska bli definitiv så måste 50 % av totalsumman betalas till Hippocrates. Du kan betala till Hippocrates bankkonto eller med kreditkort. Välj det som passar dig bäst. Bankkontonumret får du av Cynthia. Du kan göra en "Utlandsbetalning" i din Internetbank eller gå till banken och be dem utföra betalningen. Om du ska göra en kreditkortsbetalning, rekommenderar vi att du ringer och säger ditt kortnummer på telefon. Skicka inte kreditkortnummer per mejl.

Kompletterande allmänna och betalnings- villkor, klicka här.

OBS! Det är först nu när du betalat som du definitivt har bokat och säkrat din plats.

4) Gå med i Facebookgruppen för Hippocrates
För alla som varit på Hippocrates och som redan anmält sig har vi en facebookgrupp där vi delar spännande tankar och idéer inför och efter resan. Så fort du bestämt dig för att åka och registrerat dig enligt ovan så kan du ansöka om medlemskap i gruppen här.


5) Boka flygbiljett. Boka gärna flygbiljetten så snart som möjligt eftersom du då får lägsta möjliga pris.
Närmaste flygplatsen är i West Palm Beach som bara är ca 15 minuter från Hippocrates. 
Men det går även att flyga till Fort Lauderdale eller Miami, som med bil ligger 1 tim respektive 1 tim och 20 min söder om West Palm Beach.
Från Fort Lauderdaule och Miami kan du åka tåg, taxi eller hyra egen bil. Taxi eller egen bil är att rekommendera om du vill åka bekvämt. För taxi rekommenderar både vi E and R Transport. Boka gärna i förväg på e-mejl: eandr.limo@yahoo.com eller telefon +1 561-506-9499. Priset i mars 2016 var 160 dollar från Miami International Airport till Hippocrates.

Programmet på Hippocrates börjar alltid söndagar med incheckning från kl. 11:00 och avslutas med utcheckning på lördagar kl. 11:00. Om du vill får du gärna stanna kvar för lunch och middag på avreselördagen.

6) Gör din sista betalning på resterande 50 % till Hippocrates senast 10 dagar innan programmet börjar.


Intresseanmälan boning

Tillbaka till Huvudsidan för Stora Hälsoresan