Ny modern utbildning inom "Lifestyle Medicine"

 

Hippocrates Lifestyle Online Program

Hippocrates lifestyle online program på webben ger dig ett certifikat inom ekologisk raw living food och växtbaserad nutrition samt kunskapen om "Hippocrates Lifestyle Medicine Protocol".

Denna webbutbildning inom hälsa och friskvård bygger på Hippocrates samlade kunskaper från de populära "live"-utbildningar på insitutet i USA under mer än 50 år. Den stora skillnaden mellan webbutbildningen och "live"-utbildningen är att de i webbutbildningen har plockat in ytterligeare många kända experter från hela världen samt att allt material är refererat med källhänvisningar till forskning och studier. Detta gör webbutbildning mycket mer omfattande kunskapsmässigt och akademiskt än det som går att få på plats under den längsta utbildningen på nio veckor i Florida. Det är vanligt att de som gått nioveckorsutbildningen även går online-utbildningen och tvärt om för att komplettera sin kunskap.

Live-utbildningarna på plats i Florida mellan 2-9 veckor är istället en helt annan sak där man totalt integreras i utbildningen, får vänner för livet och får uppleva förändringarna i sin egen kropp när alla juicer, näring, träning och behandlingar serveras i en underbar resort- och spamiljö.

Så vad du ska välja beror nog på din livssituation och vilka av dessa delar du önskar mest av just nu. Webbutbildningen och den långa nioveckors live-utbildningen är båda mycket värdefulla om du på något sätt ska utbilda andra inom detta kraftigt växande framtidsområde.

Kommande startdatum för webbutbildningen är den 22 maj. När du anmäler dig för en gratis provkurs och/eller laddar ner kursplanen efter att ha klickat på länken nedan kommer du också att bli kontinuerligt uppdaterad när nästa startdatum är.

Utbildningen är på engelska.

>> Klicka här för mer information om webbutbildningen, ladda ner kursplanen och gå en gratis "provkurs" (trial course)

>> Klicka här om du vill läsa mer om Hippocrates "Live" utbildningar och totala resort och spaupplevelser på plats i hälsoparadiset i Florida