Rawfoodmiddagar för dig som vill äta gott och hälsosamt med roligt sällskap! Vi brinner för att sprida konsten att tillaga den absolut godaste maten med de bästa råvarorna och samtidigt behålla maximalt med näring.

Detta i kombination med mental närvaro och fysisk träning gör oss piggare, friskare, starkare, vitalare, fräschare och gladare!

Genom...

♥ Knytmiddagar

♥ Recept

♥ Föreläsningar

♥ Kurser

♥ Resor

♥ Blogg

♥ Webbshop

♥ Facebookgrupp

...träffas nya och gamla vänner som inspirerar till en godare, enklare och mer energifylld vardag och fest i hela Sverige.


I vår mycket populära Facebookgrupp har alla medlemmar kontakt med varandra. Här kan du få svar på det mesta och även dela med dig av den kunskap du har.

Besök gärna vår webbshop på www.glimja.sesom har en stor bredd av högkvalitativa produkter för ett modernt, hållbart och hälsosamt liv. Vi har enbart noggrant utvalda, ekologiska och naturliga produkter av hög kvalitet, så du ska kunna känna dig trygg när du handlar. Vi erbjuder även fri rådgivning om du funderar på vilka kosttillskott, hudvård eller köksmaskiner som passar dina behov bäst. 


Bli medlem gratis och få e-post med de viktigaste nyheterna, klicka här.