Gruppledare Margot á Deild

 

Margot à Deild, till vänster på bilden, har stor  kunskap och mycket erfarenhet om kost, träning och hälsa efter att ha arbetat med det i nästan 30 år.

 

Träning har varit viktigt ända sedan uppväxten på Färöarna, i Danmark och Sverige.

- Med en pappa från Färöarna och mamma från Danmark blev det en del flyttande på grund av arbete. Jag gick faktiskt i så många som 14 olika skolor, så man kan säga att jag blev van att börja om på nytt. Men det som hela tiden fanns var att jag gillade att röra på mig, berättar Margot.

Efter flytten till Linköping 1983 tillsammans med sin dåvarande sambo, de två äldsta barnens pappa, började hon utbilda sig för att även arbeta med sitt stora intresse.

Inte bara med träning – utan även kroppens helhet med kost och självmedicin.

-Från att jag var tolv år växte jag upp med en mamma som var sjuk i cancer och tyckte att det var väldigt viktigt att ta hand om mig själv. Genom åren har jag utbildat mig vidare för att lära mig så mycket som möjligt om kroppen.

1985 öppnade hon Linköpings första friskvårdsanläggning under namnet LinköpingS  Gympingcenter - som bytte namn till Studio Fitness 1992.

I höstas vidareutbildade hon sig till Health Educator under två månader på just Hippocrates health institute.

Hon är också en mycket uppskattad kursledare på Masesgården i Dalarna.

 

Margot har tidigare varit gruppledare till Hippocrates:
2014-11-16--12-06

2016-01-31--02-20

 

Du är varmt välkommen att följa med Margot till Hippocrates!

 

>> Har du frågor eller helt enkelt bara önskar prata på telefon med Margot eller oss på Rawfoodmiddagar får du gärna skicka ett e-mejl till halsoresan@rawfoodmiddagar.se, ange vilket datum du vill resa.

 

>> Margots erfarenhet av livstilsförändringar


>> Läs mer om Stora Hälsoresan


>> Läs mer om Margots hälsoverksamhet

 

 Intresseanmälan boning

Stora Hälsoresan