Äntligen! Sammanslagning av Rawfoodmiddagars & Clearlifes webbshoparÄntligen! Efter månader av förberedelser är vi både stolta och glada över att presentera sammanslagningen av Rawfoodmiddagar och ClearLife.se
. Vi har nu en uppdaterad komplett webbshop, www.clearlife.se, med stor bredd av högkvalitativa produkter för ett modernt, hållbart och hälsosamt liv.

Vi skiljer oss från andra webbutiker med att vi enbart har noggrant utvalda och naturliga produkter av hög kvalitet, så du ska kunna känna dig trygg när du handlar. Förutom alla produkter du tidigare köpt av oss såsom köksmaskiner, superfoods och böcker, så har vi numera även ett stort sortiment av naturliga kosttillskott, ekologisk hårvård och hudvård, träningsartiklar, kläder och miljövänliga produkter för hemmet.

Vi erbjuder också fri rådgivning när du t. ex. funderar på vilka kosttillskott, hudvård eller köksmaskiner som passar dina behov bäst. Dessutom flera betalningsalternativ, större möjligheter att komma upp i fraktfria leveranser samt ännu bättre service och snabbare leveranstider.

Klicka här för att komma till nya webbshopen Clearlife.se

Från vänster: Mikael Boström, Rahima Lidström & Tom Lidström


Bakom kulisserna har vi arbetat tillsammans i flera månader nu. Att få ihop allt med gemensamt lager, IT-system etc tar tid - mer än man tror. Därför är vi lite extra glada för att kunna lansera detta idag!

Vi har väldigt roligt när vi jobbar tillsammans och vi kompletterar varandra bra eftersom Rahima är specialist på naturlig hudvård & skönhet, Tom är näringsterapeut och Mikael specialist på köksmaskiner, teknik och företagande. Vi är också alla väldigt intresserade av personlig utveckling och människans potential.

Vi hoppas att vi med detta ”dream team” kan få serva dig med fantastiska produkter och kunskap i många år framöver.

Önskar dig en underbar, hälsosam och avslappnande Jul!

Mikael, Rahima och Tom
Grundare av Rawfoodmiddagar och ClearLife.

Mikael Boström