En utmaning som förändrade nästan allt...


För 5 år sen åkte jag pUnleash the power withinå en kurs som förändrade riktningen i livet helt. Jag hade länge känt att jag inte trivdes på jobbet, jag var i en relation jag inte trivdes helt i, hade en för intensiv fritid och var nästintill slutkörd. Jag hade allergier, knäproblem, var ofta förkyld men trodde att det var normalt... 

Helgkursen var både rolig och otroligt utvecklande! Sista dagen avslutades med en 10-dagars hälsoutmaning som jag var helt ointresserad av men jag bestämde mig för att testa.
Vi skulle hålla oss till ren, färsk, hälsosam, oprocessad mat under 10 dagar. Det var svårt eftersom det var nytt men jag märkte snabbt att min hy blev mycket bättre, jag sov 2 timmar mindre per natt och blev piggare, jag gick ner 12 kg, jag blev av med pollenallergin, stenfruktsallergier och till slut efter 3 år blev jag av med knäsmärtan som läkarna sagt att jag skulle få leva med resten av mitt liv. Allt det här var ett bevis för mig att ALLT VERKLIGEN ÄR MÖJLIGT. 

Jag gjorde det som skrämde mig mest: sa upp mig från jobbet och avslutade den relationen jag var i. Allt som hände beror förstås inte enbart på kursen men det gav mig mod, självförtroende och insikter som gjorde att jag vågade göra radikala och nödvändiga förändringar i mitt liv. Det är en av de enskilda händelser som påverkat mitt liv mest och som jag därför varmt rekommenderar. 

10 och 11 april kommer Harry Singha till Göteborg och Stockholm och bjuder in till en gratis Workshop om Unleash The Power Within. Det här är en introduktion till det stora eventet i London med Tony Robbins som äger rum under fyra dagar 11-13 maj 2013.

Klicka här för att anmäla dig

Klicka här för att komma till facebookeventet - Stockholm

Klicka här för att komma till facebookeventet - Göteborg

 

Catherine Hirota
Det verkar som om man bara kan anmäla sig till Göteborg
2013-04-07 09:26:04 Lin