Går det att laga nyttiga OCH goda maträtter?

När jag var yngre ville mamma att jag skulle äta både råa och kokta grönsaker. Alla grönsaker var ju inte jättegoda tyckte jag då och jag ville helst äta kött och ris. På något sätt så kopplade jag ihop nyttigt och mindre gott/äckligt...
Jag hade aldrig trott att jag till största delen skulle äta ekologiska grönsaker och att det tom kunde vara godare. Det finns ju väldigt lite som egentligen som är bättre än att vara frisk och ha mycket energi och glädje i kroppen.
Det fick jag känna på i förra veckan när jag fick en lite matförgiftning och låg och vred mig i sängen ända tills det var dags att hoppa in i taxin för att bege sig till Biofach, världens största mässa för ekologiska produkter. Jag påmindes om hur tacksam jag är över att vara frisk. Det är lätt att ta för givet...

Läs gärna artikeln från Metro nedan. Jag känner väl igen mig i vad insändaren i dagens Metro skrev om hur hon blev av med ryggproblem, allergier, knävärk mm. Trots att jag tyckte att jag åt nyttigt så gjorde det så stor skillnad i min hälsa när jag la om kosten.

Vi föreläser den 19 mars om "Det Goda Livet Gör Oss Starka" i Stockholm. Varmt välkomna och kom och ät en ljuvligt god middag samtidigt som du får massor av inspiration och konkreta tips till en godare och hälsosammare vardag.
Läs gärna mer på facebook eller på vår hemsida.

prioritera folkhälsan

Rawfoodmiddagar seminarium

Catherine Hirota