GRÅW Rawfood & Life Festival på Hellasgården

GRÅW Rawfood & Life Festival

 

Varmt välkommen till Sveriges näringsrikaste, hållbaraste och glädjerikaste festival fylld med rå inspiration på Hellas Gården den 18:e juli. Rawfoodmiddagar kommer att finnas på plats med blenders för att mixa smoothies till alla festivalens besökare. I skrivande stund är det smått otroliga 6700 personer anmälda, så det kommer att bli en helt fantastisk folkfest.

Festivalen drivs av visionen av att skapa och dela glädje, gemenskap och inspiration där alla, oavsett ålder, ursprung eller erfarenhet kan mötas. Den är ett samarbete där alla är delaktiga. Entréavgiften är din del av samarbetet och består i att du tar med dig 1 kg ekologiska frukter och/eller grönsaker. Dessa mixas tillsammans med andra ingredienser till smoothies och delas ut till dig och alla andra deltagare.

På plats finner du livemusik, dans, yoga och raw mat, glass, juicer, godis till försäljning samt inspirerande föredrag löpande under dagen/kvällen. Alla aktörer är med för att de vill dela med sig av sin passion.

Alla är välkomna att dela denna dag i RawFoodens tecken, nybörjare eller veteran och ung som gammal. Så ta med filt, vattenflaska, yogamatta, badkläder, vänner, familj, kollegor och grannen och kom!

Inträde per person: 1kg ekologisk frukt och/eller grönsaker, som man lämnar vid ankomst (mixas sedan till smoothies)

Boka dina gratisbiljett via www.billetto.se

>> Läs mer detaljer om eventet på Facebook

Plats:
HellasGården, Ältavägen 101, Nacka.
12 minuter från Slussen med buss

Tider:
10-20 Föreläsningar, aktiviteter, musik, bad, glädje & gemenskap
20-22 Vi avrundar med en fira-livet fest!

 

 

Mikael Boström