Inspiration till ett gott och hälsosamt liv i Mundekulla

Mundekulla


Vi vill tipsa dig om två utmärkta tillfällen att inspireras till ett mer hälsosamt liv, Green Smoothie Retreat och Raw Food Festival, som tar plats i den lugna och paradislika miljö på Mundekulla i sydöstra Småland under juni. 

På Mundekulla har man varsamt och med ekologisk utgångspunkt restaurerat och byggt upp en unik anläggning bland öppna ängar och hagar, omgärdat av stenmurar och urgammal kulturskog. I Mundekulla möts historia och nutid med siktet på en hållbar framtid. En miljö som erbjuder dig en möjlighet att stanna upp, reflektera och få nya insikter och inspiration.

 Green Smoothie Retreat

International Green Smoothie Retreat

Den 8 -14 juni är det Green Smoothie Retreat och då kan du låta dig inspireras av Victoria Boutenko, en av världens främsta Raw food experter och författaren till succéboken Grönt för livet! Victoria Boutenko erbjuder sin enda kurs i Europa på Mundekulla. Detta är ett unikt tillfälle att ta del av de senaste rönen inom området. 

Mer om Green Smoothie Retreat 

Raw Food Festival

Raw Food Festival

Den 18 – 21 juni är det Raw Food Festival som erbjuder en unik upplevelse av kreativitet, fantastiska raw bufféer, workshops, musik, vacker natur, internationella gästlärare, levande föda pionjärer och nya spännande nätverk. Det är en enastående möjlighet att låta dig bli inspirerad av maximal Raw food kreativitet och spännande gästlärare/talare.

Mer om Raw Food festival

 

Mikael Boström