Lär dig mer och inspireras av Ida's Raw kitchen!

 

NYFIKEN PÅ RAW FOOD?

Vill du få ny inspiration i köket och lära dig laga mat, fika och godis utan vare sig raffinerat socker, gluten, laktos eller animaliska produkter?

Ida’s Raw Kitchen ger i samarbete med Vici EatClean på Kungsholmen i Stockholm tema-workshops under hösten för alla glada och nyfikna raw food-entusiaster! Oavsett om du är nybörjare eller har testat på raw food tidigare har du här möjlighet att utöka dina kunskaper.

Smarriga smoothies, soppor, huvudrätter och desserter varvas med teori om raw food, vilka hälsofördelarna är och hur det även har en positiv inverkan på vår miljö och planet. Tillsammans lagar vi för, huvud och efterrätter av 100 % ekologiska råvaror som vi såklart (!) också äter upp. Receptkompendie med samtliga rätter från workshopen ingår i priset. 

 

      

 

18 september kl 18.00-21.00

RAW FOOD GOES JUNK FOOD

Raw pizzaslice, burgare gjord på valnötter och solrosfrön, cashew sourcream, gojiketchup, coleslaw och raw pommesfrites! Vi avslutar med en raw bananasplit toppad med chokladsås och cookie dough strössel i äkta "ben & jerry-style".

 

30 september kl 18.00-21.00

RAWLALA...TREATS FOR YOU!

En hyllning till alla fantastiska raw food efterrätter! Tänk att det går att laga så mycket gott utan vare sig socker, smör eller grädde! Under workshopen provar vi på att göra raw food glass, chokladmousse, godisremmar, snacksbollar, bärpaj, praliner och en alldeles underbar…
och dessutom en ÖVERRASKNINGSTÅRTA! 


Fler datum för Workshops kommer, >> håll utkik här i Rawfoodmiddagars kalender


Ida Högberg 
är utbildad health educator och raw food-kock vid väl ansedda Hippocrates Health Institute i West Palm Beach, Florida. Hippocrates Health Institute anses vara ett av världens främsta hälsoinstitut inom raw living foods och holistisk hälsa och håller sig ständigt uppdaterade inom den senaste forskningen inom näringslära och holistiska terapier. Ida arbetar också som skådespelerska och sångerska och är professionellt verksam inom musikal, teater och film. 

 

Pris: 550 kr/person/workshop för mat, föreläsning och receptkompendie.
Plats: Köket på Vici EatClean, Industrigatan 5, Fridhemsplan, Kungsholmen, Stockholm.

Anmälan - maila till: info@idasrawkitchen.se

För fler workshops, information och anmälan gå in på: www.idasrawkitchen.se 

Ida Högberg och Mikael Boström