Lär dig mer och inspireras av Ida's Raw kitchen!

 

NYFIKEN PÅ RAW FOOD?

Vill du få ny inspiration i köket och lära dig laga mat, fika och godis utan vare sig raffinerat socker, gluten, laktos eller animaliska produkter?

Ida’s Raw Kitchen ger i samarbete med Vici EatClean inspirerande workshops för alla glada och nyfikna raw food-entusiaster! Oavsett om du är nybörjare eller har testat på raw food sedan tidigare har du här möjlighet att utöka dina kunskaper.

Smarriga smoothies, soppor, huvudrätter och desserter varvas med teori om raw food, vilka hälsofördelarna är och hur det även har en positiv inverkan på vår miljö och planet. Tillsammans lagar vi för, huvud och efterrätter av 100 % ekologiska råvaror som vi såklart (!) också äter upp. Receptkompendie med samtliga rätter från workshopen ingår i priset. 

 

      

 

3 NOVEMBER kl 18.00-21.00

ASIATISK AFTON

Ingefära, chili och kokos står i fokus när vi lagar rätter som morot och kokossoppa, raw pad thai med grönsaksnudlar och vårrullar med krämig mandeldipp. Kvällen avslutas med en ljuvlig kokos och chokladtårta och råa chokladpraliner som smälter i munnen...

 

10 november kl 18.00-21.00

RAW HAPPY CHRISTMAS!

Bli inspirerad till nya fräscha rätter på julbordet! Grönkålsallad med granatäpple, krämig ris al¹a malta, blomkål- och persiljetabouleh, nötbollar och en mumsig saffranskaka. Såklart gör vi också en raw variant av Aladdin-asken!

 

Samtliga workshops kan också bokas separat för grupper om minst fyra personer per tillfälle.


Fler datum för Workshops kommer, >> håll utkik här i Rawfoodmiddagars kalender


Ida Högberg 
är utbildad health educator och raw food-kock vid väl ansedda Hippocrates Health Institute i West Palm Beach, Florida. Hippocrates Health Institute anses vara ett av världens främsta hälsoinstitut inom raw living foods och holistisk hälsa och håller sig ständigt uppdaterade inom den senaste forskningen inom näringslära och holistiska terapier. Ida arbetar också som skådespelerska och sångerska och är professionellt verksam inom musikal, teater och film.

Pris: 600 kr/person/workshop för mat, föreläsning och receptkompendie.
Plats: Köket på Vici EatClean, Industrigatan 5, Fridhemsplan, Kungsholmen, Stockholm.

Anmälan - maila till: info@idasrawkitchen.se

För fler workshops, information och anmälan gå in på: www.idasrawkitchen.se 

Ida Högberg