Ljuvlig Raw Food på Kungsholmen

falafel

RAWFOOD RESTAURANGEN PÅ VICI ATHLETICS
Igår var jag och Micke på Vici Athletics vid Fridhemsplan (Industrigatan 5) och njöt av god och vacker rawfood i 

Falafel Kathrinhärliga lokaler. Jag blir alldeles lycklig av att komma till ett ställe där det serveras ekologisk, fin rawfood av vår härliga vän Kathrin Söderberg som också jobbar på Open World Café.mma till ett 


Vi blev bortskämda och testade tre olika rätter: Falafel med blomkålsris och sallad, Krämig Lasagne och en läcker bar med gräddig röra. För mig som mest hållit mig hemma de senaste veckorna var detta som att komma till himmelriket :). 

Här till vänster visar Kathrin Söderberg upp de goda falaflarna som hon gjort i torkugnen.

Jag och Micke började mumsa i oss de goda falaflarna och sen var det dags för nästa rätt som jag gått och drömt om i flera veckor: Lasagne. Gissa om jag blev glad :).

Restaurangen har öppet över lunch men det finns möjlighet att köpa med sig matlådor i den mån det finns över, vilket är tanken. :) Du kan alltså komma in och köpa med dig din middag. För att vara helt säker på att få mat så ring gärna och beställ mat innan, om du inte kommer vid lunchtid då förstås.

dessert

Krämig god kaka med smak av kardemumma. Supergott!
lasagne

Den här lasagnen var riktigt krämig och när vi satt och åt kom även Erik Solén Gustafsson, grundare av Vici och Andreas Sjöstrand som är huvudtränare på Vici, så vi fick ännu mer trevligt sällskap. Riktigt roligt att se två träningskillar som är så intresserade av kost och dess påverkan på hälsa och träningsresultat.
vici

 

 

 

 
RAWFOOD WORKSHOPS PÅ VICI

Kathrin håller i inspirerande workshops där du lär dig laga rawfood. Framöver kommer det att bli fler teman på kurserna så håll utkik. Här kan du se vilka workshops som går i april. 

RAWFOODMIDDAGARS SHOWROOM

showroom

Är du nyfiken på våra maskiner? Hit kan du komma och kolla på Groddmaskinen Freshlife, Mixern Vitamix TNC 5200 Mixern Mixern Omniblend 800V, Grönsakssvarven Spirali, Torkugnen Sedona, Mjölk- & Soppmaskinen Soyabella, Juicemaskinen Slowstar och Glaslådorna Glaslife
Klicka här för att läsa mer om vårt Showroom på Vici Athletics.

Kathrin & Catherine

TRÄNING PÅ VICI - CROSSFIT / YOGA

Efter maten var vi förstås nyfikna på gymmet och IR-bastun, så vi tog en liten rundtur med Erik som visade hur man gör i gymmet... Det verkar onekligen som att man blir stark av Crossfit och rawfood ;). Micke gjorde också ett försök men tyvärr var fotografen inte tillräckligt snabb för att fånga hans uppträdande :). 

Är du nyfiken på Vici Athletics och Crossfit? Kom gärna till Vici Athletics och testa ett gratis prova-på pass. Här hittar du all info om öppettider och adress.

Något annat jag verkligen gillar med Vici är att de har Yoga och IR-bastu. IR-bastu är suveränt när man vill avgifta kroppen. På Hippocrates Health Institute, dit våra Hälsoresor går är det fullt av IR-bastu och de rekommenderar under detoxen att man bastar dagligen. Att svettas både genom träning och att basta hjälper till att detoxa. Det finns väldigt få ställen i Stockholm som har IR-bastu så det är väl värt ett besök :).


crossfit

Blir du nyfiken på Vici Athletics? Läs mer på deras hemsida här  eller på deras Facebook-sida.

Här i entrén ser ni Micke och Erik som välkomnar alla till ett fräscht och modernt Crossfitgym där du har möjligheten att avsluta dina pass med en god och hälsosam måltid.

mike och erik

IR-bastu

 

Catherine Hirota