Min drömresa! Min livsstilsförändring..

Många har frågat hur det var och vad jag lärt mig så nu tänkte jag skriva lite om vad jag gjort för förändringar sen jag kom hem.

 Tiden på Hippocrates var underbar på många sätt, jag lärde mig otroligt mycket om vad som skapar hälsa och fick så många konkreta tips till att skapa topphälsa. Tyvärr räcker inte tiden till att implementera allt i mitt liv, men jag tar det steg för steg. Det har bla resulterat i att jag gått ner 5 kg, fått bättre hy och nya kunskaper att hjälpa andra och mig själv.


Catherine Hirota

Genom åren är det många kändisar som varit på Hippocrates, utanför deras affär hade de en hel vägg med tavlor på kändisar som varit på deras Life Transformation Program.
Kändisar på Hippocrates

TRÄNING - jag har köpt kort på SATS och börjat gå på klasser som jag tycker är riktigt roliga. Det ger mig mycket motivation och lust att träna. Några gånger i veckan styrketränar jag. Eftersom det inte är min starka sida, så har jag tagit hjälp av en riktigt duktig personlig tränare. Jag tränar som innan ca 6 dagar i veckan, men inte stenhårt varje dag. Det blir styrketräning, yogainspirerade pass, cykling mm.KOST - Det jag fokuserat mest på är att bara köpa ekologiska grönsaker och att göra gröna juicer varje dag. Eftersom det inte bara är det vi stoppar i oss som påverkar oss så har jag även fokuserat på att ta bort alla icke-ekologiska och onaturliga rengörings- och skönhetsprodukter. Kläder jag har närmast kroppen har jag bytt ut mot ekologiska bomullskläder så mycket som möjligt. När vi svettas så tar vi ju lättare upp gifter och det är ju den motsatta effekten vi vill åt.

Jag är mycket mer medveten om hur jag kombinerar mina måltider. Jag ser till att inte blanda frukt med grönsaker, och proteiner med kolhydrater. Det gör att matsmältningsprocessen fungerar mycket bättre och energin kan gå till att bygga upp kroppen istället. Jag blötlägger alltid nötter för att underlätta matsmältningsprocessen och försöker att inte äta så mycket nötter och frukt. Eftersom jag får så mycket näring i juicerna så småäter jag mindre, äter mindre portioner, är mindre sugen på sötsaker och låter kroppen smälta maten mellan måltiderna.LIVSSTIL - Under resan fick jag mycket tid att reflektera över hur jag vill leva, vilket resulterade i att jag bestämde mig för att gå vidare från relationen med min dåvarande pojkvän eftersom vi hade rätt olika mål. Det kändes bra men var förstås jobbigt ett tag. Jag har ett lugnare tempo, tar hand om mig själv bättre genom att gå på behandlingar och tillåter mig att sova mer så att den hinner återhämta sig.Så här efter resan, när jag är hemma i vardagen så inser jag ännu mer hur lyxigt det var på Hippocrates - Allt var serverat, det var varmt och skönt, dagliga utbildningar och det fanns alltid någon att ställa sina frågor till. Jag längtar redan till nästa resa i november. 

Läs gärna mer här om du är intresserad av att följa med.

Catherine Hirota