Min hälsoresa med Hippocrates

 

 

Jag heter Sylvia Grop och har gjort en enorm livsstilsförändring sedan jag kom i kontakt med Hippocrates och var på 3 veckors retreat och behandling.

En operation av en stor tumör var upprinnelsen till mitt vägval av living rawfood då inget annat har fungerat på ett tillfredställande sätt och min hälsa var i botten.

Hade aldrig trott att man kunde må så bra i kroppen. Bara efter 5 dagar på Hippocrates var känslan fantastisk, energin återkom och efter tre veckor kände jag mig både yngre och vitalare. Jag kunde även känna hur kroppen längtade efter den otroligt näringsrika kosten som serverades. 

Tillsammans med näringsläran och andra behandlingarna vi fick har jag mått enormt mycket bättre och fått en bättre förståelse för hur kroppen fungerar.

Sedan hemkomsten håller jag mig till större delen raw food då jag känner att det är det enda som får mig att må bra, håller mig frisk och full av energi.

 

 

Mitt mål är att återgå till raw living food helt när mitt liv återgått till det normala, är just nu mitt i ett husbygge och tiden räcker inte alltid till att vara helt strikt med födan tyvärr.

Man kan dock alltid göra bättre val även om tiden är knapp lärde jag mig på kursen, gäller bara att tänka efter lite och inte återgå till gamla vanor.

Även maken och mina barn 8 och 12 år har blivit inspirerade och äter mer och mer av samma kost som jag.

 

 

It’s not the food in your life, it’s the life in your food that makes the difference är en sanning att leva efter.

Jag har förstått att man kan äta sig frisk.

Mitt motto i livet är …Finns viljan så finns lösningen.

Jag är numera även Gruppledare på Stora hälsoresorna till Hippocrates. Läs mer om dem och min nästa gruppresa här.

Sylvia Grop