OBS! INSTÄLLT! Food that Heal, Food that Kill - 20 juni

Hypocrites health Institute

 

Föreläsning med Anna Maria och Brian Clement

 

>> OBS! INSTÄLLT. Läs om anledningen nedan.


Anna Maria och brian Clement driver det världsledande hälsoinstitutet Hippocrates Health Institute sedan 40 år. Hit reser människor för att förebygga och återdra sjukdom, och bromsa åldrandeprocessen.

Detta tropiska hälsoparadis i Florida är internationellt känd för att hjälpa människor omvända sjukdomar. Gäster från hela världen deltar i detta dynamiska och effektiva program. 

Datum: 2016-06-20
Tid: INSTÄLLT
Plats: Kungsholmens Gymnasium, Aulan, Hantverkargatan 67-69, Stockholm. T-Bana Fridhemsplan Klicka här för Karta
Pris: 100 kr
OBS!! Alla som redan betalat biljett kommer naturligtvis att få tillbaka sina pengar och kommer att få ett email om detta senast på måndag.

Kontakt: monica@monicalindgren.se

 

Detta är anledningen till att det blivit inställt:

Jättetråkig nyhet!
Tyvärr är föreläsningen med Anna Maria och Brian inställd på måndag. Anledning är att en representant för lokalen vi bokat på Kungsholmens Gymnasium ringde och sa att vi inte får vara där. Och anledningen till detta tror vi med största sannolikhet är artikel i Dagens Nyheter idag, se nedan. Vi hoppas att vi under nästa vecka lyckas få kontakt med reportern Amina Manzoor för att ge henne en mer nyanserad bild än den hon nu återgett i artikeln baserad på erfarenhet från alla svenskar (70-tal) som besökt Hippocrates Health Insitute de senaste åren som enligt min uppfattning är mycket positiva till den fina mycket hälsosamma livsstil baserad på växtbaserad kost, motion och harmoni som lärs ut på Hippocrates.

Jag tycker det är jättetråkigt att detta händer. Samtidigt arbetar vi för och är övertygade om att denna uppmärksamhet leder till något positivt eftersom allt till syvende och sist i grunden handlar om att leva ett hälsosamt liv med inslag av frukt och grönt och motion och mig veterligen är det både vetenskapligt bevisat samt att de absolut flesta människor i samhället är för det.

Alla som redan betalat biljett kommer naturligtvis att få tillbaka sina pengar och kommer att få ett email om detta senast på måndag.

Här är artikeln som publicerades i DN vid lunchtid idag 18 juni, klicka här