Raw Fudge / recept från Erica Palmcrantz

Recept & bild Erica Palmcrantz Aziz

Nässel & Kokosfudge med lime, cirka 10 st
2 dl kokosflingor
2 msk nässelpulver
2 msk kokosolja, mjuk ej flytande
2 msk kokossocker
1 msk honung
3-4 tsk limejuice
rivet skal från två ekologiska lime

Gör så här:

Kör kokosflingor i matberedaren.

Tillsätt resterande ingredienser förutom limejuice. Kör tills det blivit en deg som du kan forma till fyrkanter, går det inte tillsätt limejuice, lite i taget.

Forma till fyrkanter eller lägg i en form, fyrkantig eller rektangulär, och ställ in i kylen cirka 1 timma. Förvara i kylen och ta fram innan servering.

Erica Palmcrantz Aziz är Sveriges okrönta raw food drottning som driver bloggen rawfoodbyerica.se. Hon inspirerar till raw food genom föreläsningar, workshops samt på utbildningen Raw Life Education, som för åttonde gången startar sommaren 2017. I mars kommer Ericas tionde bok ”Superfood boost”, som ger dig kunskap om superråvaror och enkla, nyttiga och goda recept.

Become a Raw Life Educator
Vill du lära dig om ett holistiskt sätt att lära och leva? Vill du inspirera människor till att leva med raw food? Utbildningen till certifierad Raw Life Educator ger dig kunskap och kraft att stå på egna ben och inspirera vidare i raw food på det sätt som du gillar bäst; exempelvis som föreläsare, raw food kreatör eller raw food kock. Läs mer på Ericas hemsida.

Rahima Lidström