Rawfoodmiddagar på Världens Största Mässa För Ekologiska Produkter

Vilken dröm! Föreställ dig åtta gigantiska hallar fulla med ekologiska produkter från hela världen. Det var alltifrån mat till smink och nedbrytbara påsar. På tre dagar hann vi gå igenom alla montrarna på mässan. Det var lätt att fastna i intressanta montrar med kunniga experter inom olika områden som gärna delade med sig av sina kunskaper.
Vi provsmakade mängder av rawfoodgodis och annan mat. Det var riktigt gott och spännande. Jag har nog inte ätit så mycket söta godsaker på länge.

Trots att detta var en ekomässa var det svårt att hitta rawfood. Vi letade länge första dagen och hittade en sallad och lite kokta grönsaker så efter första dagen tog vi med vår egen mat. Man behöver ju trots allt mycket energi för att ta sig igenom en gigantisk mässa.

Här nedan ser ni Mikael och Catherine på Vivaness - skönhetsdelen på mässan.

rawfoodmiddagar biofach

Sista dagen åkte vi ut till flygplatsen och jobbade istället för att ägna oss åt sightseing som vi planerat. Vi var så inspirerade och motiverade så det kändes roligare att jobba än att springa runt på stan i duggregnet.
Vi hittade ett stort bord som vi skapade ett kontor av på flygplatsen. Med oss hade vi en madrass som vi satt på och på bilden njuter jag av vår medhavda mat med ekologiska grönsaker från mässan. Här gjordes research och utvärdering av mässan under 7 timmar :-). Folk kom förbi och frågade om hjälp att hitta. Verkar som att vissa trodde att vi var anställda på flygplatsen :-).

Catherine Hirota kontoret

Micke hittar en lekplats på flygplatsen och rockar loss :)

mikael boström

Catherine Hirota