Rawfoodmiddagars nya medarbetare vill se vetegräsjuice i kvartersbutikenAnna-KarinAnna-Karin Schödin är stjärnan som hjälper rawfoodmiddagar med arrangemang av event och tar hand om alla medlemmar omsorgsfullt i webshopen.

Hon är en mångfacetterad ekonom med intressen inom hälsa, träning (crossfit, box, samba och utomhusträning sommartid) naturälskare, spirituell, människorättskämpe med latinamerikansk själ...
 
Hur har ditt hälsointresse vuxit fram?
Mitt intresse för hälsa har alltid funnits med mig och jag har i takt med mina kunskaper inom området lagt om den egna kosten. Det är så faschinerande hur den som söker finner svaren på sin egen hälsoförbättring -när traditionella läkare har sagt "Det här får du leva med" eller "Alla värden är bra". I mitt fall har besök hos naturläkare fått mig att vilja lära mig mer om vad som verkligen är bra för kroppen, stöder den och och ger energi. Lite innan jag kom i kontakt med Rawfoodmiddagar så uttryckte jag en önskan att få in mer inspiration i mitt liv när det gäller hälsosam mat. Efter att ha träffat Catherine och Micke på Raw-life-festivalen på Ängsbacka så började jag gå på middagsknyt runtom i Stockholm och träffade alla härliga positiva och kunniga människor. Det var som en ny värld som öppnades och jag fick en massa ny input från likasinnade hälsointresserade! Det finns så många duktiga kockar dessutom runtom så det var en riktig inspiration för mig. 

Vilken är din vision?
Min framtidsvision och bidrag till rawfoodmiddagar är att hjälpa till att sprida hälsa och välmående. Att föra fram hälsan i ett sådant perspektiv att vi snart kan köpa en vetegräsjuice i kvartersbutiken och hitta nyttig ekologisk frisk och levande mat överallt! Att det som erbjuds oss i matvaruhyllorna är giftfritt och näringsrikt och tillför oss livskraft istället för att bryta ned och förstöra våra kroppar. 

Kom gärna och hälsa på Anna-Karin på eventen i juni med Anna Maria och Brian Clement. Det är Anna-Karin som är projektledare och håller i trådarna och ser till att detta blir en succé även i år.

Klicka här för att läsa mer om Anna-Karins projekt med Anna Maria och Brian Clement

Catherine Hirota