RAWsommarfest 2015! den 29 aug i Göteborg

 

 

Det är våra härliga sprudlande vänner Patrik Deijenstedt, Silje Konvalj och Sara Palokangas som tar detta enastående initativ för att samlas, skåla, äta, njuta, skratta, festa och dansa tillsammans i Göteborg. Det är i skrivande stund mer än 600 som anmälts sig och det säger ju mycket om det växande (haha) intresset för detta i samhället. Superkul!

Så här skriver arrangörerna:

Välkommen till sveriges största RAWfoodbuffé! 

Nu är Rawsommarfesten tillbaka! Vi fortsätter med nytänkade glädjeintentioner och skapar nu tillsammans Göteborgs mysigaste rawfood-fest..!  Det blir mingel, jammin/bhajans, filtmys och glädjedans vid stranden ghettoplayan, bortanför Röda Sten! 

Kvällen är knytisbaserad, så ta med något festligt och gott raw att ställa på det stora buffébordet. Gör något enkelt eller varför inte skoja till det med någon riktigt härlig och inspirerande rawfoodrätt eller spännande god sommar-power-smoothie. Använd er kreativitet, glädje och nyskapande - allt är möjligt!

Under dagen kommer en Omniblend proffsmixer att lottas ut bland alla deltagare. Det kommer även att finnas läckra Omniblend tillverkade Smoothies på plats.

Stöd festen genom en DONATION redan nu!

Du kan redan nu lämna ditt ekonomiska bidrag, 20 kr eller mer som en valfri donation, för att hjälpa och stötta så att festen kan bli möjlig! Det kommer att bli en del utgifter för praktiska saker, så det hade varit väldigt hjälpsamt om ni vill vara med oss redan nu!

- Swish: 
Ni kan enkelt swisha över ert bidrag till följande nummer 0737072165 (Patrik Deijenstedt) och meddela vem bidraget kommer ifrån. Tack på förhand!

- Paypal: 
Gå på RAWsommarfestens blogg och tyck på paypal- donationsknappen och fyll i uppgifterna för att enkelt sätta in ert bidrag. https://rawsommarfest.wordpress.com/


Festivalen är  öppen för alla. Nyfinnare och veteran! Ung som gammal!

Ta med dina sköna vänner, oavsett nybörjare eller erfarna rawfoodister, och njut av allt som kvällen har att erbjuda, såsom glädjedans, strandbrasa, yoga, eldshow och mycket mer! 

Så häng med du också! Varmt välkommen!


Läs allt om festivalen den 29 augusti 2015 i Göteborg här

 

Mikael Boström