Reportage: Gråw Rawfood & Life Festival 18 juli


Trots att det regnade och var mulet en stor del av dagen den 18 juli blev det Sveriges största rawfoodfestival någonsin. Tillsammans med fantastiska gemensamma krafter, volontärer och medarrangörer serverade Rawfoodmiddagar hela 1500 muggar smoothies till alla gäster.

Detta visar så tydligt hur kul det är att göra saker tillsammans och skapa en ljusare framtid. Vi är jättenöjda och vill rikta ett stort jättetack till initiativtagaren och alla andra medarrangörer, volontärer och besökare. TACK!!

Här ovan står alla fyra Omniblend mixers klara strax innan festivalen öppnade kl. 10:00 att göra smoothies till samtliga deltagare. Det var lite spännande inför utmaningen att låta våra Omniblend mixa smoothies kontinuerligt hela dagen utan avbrott eftersom de är konstruerade för privatbruk med drift någon gång per dag och inte kontinuerig drift i en smoothiebar. Men de klarade uppgiften galant med fullt ös utan ett enda stopp på hela dagen. Så vi bara gillar våra Omniblend mer och mer :-)

Här kör huvudsmoothieansvariga Regina igång en av de första kannorna smoothie med kokosvatten, banan, melon och superfoods mums... Stort tack för din insats Regina.

Så kul att många härliga vänner kom förbi. Här med två superinspiratörer, tidigare kollegan Catherine och äventyraren Aron.

 

Jag berättar för nyfikna deltagare om Rawfoodmiddagars verksamhet med knyt, recept, resor och webbshop.

 

Stort tack till mina fantastiska vänner Marcus och Jessica på bilden samt mina underbara föräldrar Agneta och Roland som tyvärr inte kom med på bild, som hjälpte till att svara på frågor och berätta om verksamheten i Rawfoodmiddagars monter.

Glada miner från deltagare som precis har fått sina efterlängtade smoothies.

 

Fler nya och gamla vänner som kom förbi, så härligt.

 

Glada miner från frukt och grönsaksbordet där alla deltagare lämnade 1 kg frukt eller grönsaker som själva inträdesbiljetten för festivalen. Frukten och grönsakerna hackades sedan upp och förbereddes för Smoothie teamet.

 

 

Mikael Boström