Tack för en rolig tid med rawfoodmiddagar!


Tack för en rolig tid med rawfoodmiddagar! Jag har haft lite för mycket att göra på sistone med barn, familj, renovering, jobb, delvis boende i Spanien mm och därför valt att spendera mer tid med familjen och satsa på våra spännande familjeäventyr. Vår son Nelson växer för fullt och vill förstås ha så mycket uppmärksamhet som möjligt. :)

Familjen

Jag älskar verkligen hälsosam & god mat och självklart kommer jag fortsätta att äta bra och gå på knyt så jag hoppas att vi kommer att ses!

Nu under hösten/vintern har vi investerat i lägenheter i Marbella där vi kommer att spendera framförallt höstar och vintrar och även hyra ut lägenheter. Vi har självklart välutrustade kök så att även de som vill laga mat ska trivas i köket. Sen har vi även målat med ekologisk färg och satsat på att göra lägenheterna jättefina :).

Jag har själv upplevt att det är utmanande att resa och äta nyttigt, därför vill vi skapa hem som fler kan njuta av och må bra i. Vi rekar för fullt för att hitta alla ekologiska ställen, mataffärer, hälsoställen mm.

Om du är nyfiken så har jag lagt upp bilder här.

Om du vill nå mig i något ärende eller kanske är intresserad av att bo hos oss i Marbella så kan du nå mig på catherine.hirota@gmail.com.


Glada hälsningar 
Catherine

 

Marbella

 

Fotnot: Catherine Hirota Permats och Mikael Boström grundade Rawfoodmiddagar tillsammans för fyra år sedan.

 

Catherine Hirota Permats