Tankar om Hippocrates av Pontus Kristensson

 
Den här platsen är kanske den absolut bästa som finns…  och nu kan du åka hit. 
Kanske har du längtat hit. Kanske har du varit här innan. Eller så blir det möjligtvis första gången i vinter.

Nu när julen är i antågande och ljusen fyller våra fönster, kanske vi fyller våra magar med julens godsaker och vi spenderar tid tillsammans med de vi håller nära. Och när julen är förbi återfinner sig mörkret och vardagen. Och den långa väntan på våren. Vad kan vara bättre då än att resa bort. Bort till solen. Till en plats så nära paradiset du kan komma. För när vintern lider mot sitt slut gör kanske orken det också. D-vitamin reserverna är slut och kroppen bara längtar efter sol och näring.
 


Boosta din kropp och själ på Hippocrates Health Institute

I soliga West Palm Beach i Florida finns en plats som många gärna åker till, både för att återställa obalanser i kroppen, för att återhämta sig eller bara för att boosta och ge kroppen en fantastisk omgång av makalöst god och nyttig mat, hälsosam träning, närande bad samt värmande solsken. Den platsen heter Hippocrates Health Institute och drivs av två mycket engagerade och godhjärtade personer som med hjälp av traditionella metoder, modern vetenskap och en fantastiskt omtänksam och kunnig personal får dig att uppleva dagar som kommer blir livslånga minnen.Mental och själslig näring

Din vistelse kommer att kantas av fenomenala upplevelser och mängder av möjligheter att lära dig ta hand om den enda kropp du har ännu bättre. Förutom att själva tiden på Hippocrates Health Institute kan ge dig en välbehövd dos fysisk näring och sol, kan vistelsen också ge dig en rejäl dos mental och själslig näring i form av kunskap om hur du kan ge din kropp vad den behöver varje dag.

Nya vänner för livet

Åker du med någon av våra gruppresor kommer du dessutom ha möjligheten att träffa likasinnade från ditt närområde och på så sätt kommer du kanske inte bara hem med nya bekantskaper, utan kanske med livslånga relationer där ni bygger och gläds åt varandras framgångar. Förhoppningsvis får vi glädjas åt och se fram emot att du följer med.


BIld: Svenskgruppen på resan i november 2013
 

Mer information

För mer information om resan, klicka här.

Om du inte hittar all information eller helt enkelt bara önskar prata med oss får du gärna skicka ett e-mejl till info@rawfoodmiddagar.se, så ringer vi upp dig.

 

Om författaren av detta blogginlägg, Pontus Kristensson:

Pontus var gäst på Hippocrates våren 2012. Han har också flera utbildningar inom hälsa, har arbetat som föreläsare på Holistic och var initiativtagare till Sveriges första Raw Life Festival samt har arrangerat den fyra gånger.

Pontus Kristensson