Vetegräs - bland det nyttigaste du kan dricka!


Vetegräs är en riktig booster på många sätt. Här på Hippocrates Health Institute drack vi vetegrässhots varje morgon och eftermiddag. Jag måste erkänna att det är väldigt sött och ibland rätt utmanande att dricka. När jag är hemma och dricker vetegräs blandar jag ibland i selleri för att ta bort lite av sötman eller citron.

Ibland går det utmärkt för mig att dricka vetegräs som det är. När jag inte är så sugen på vetegrässmaken så blandar jag i andra grönsaker som citron, selleri eller ingefära. Tricket för mig är att inte behöva dricka för stora mängder eftersom jag inte är jätteförtjust i smaken men lite selleri som är salt neutraliserar sötman något.

Angel Juicer är suverän att göra vetegrässhots med. Jag brukar göra min vanliga gröna juice först (den består av skott, selleri och gurka). När jag gjort den så gör jag min vetegrässhot, för annars tar juicen smak av vetegräset. När jag gör crackers av fibrerna så tar jag undan fibrerna från gröna juicen innan jag juicar vetegräset för att jag inte vill att fibrerna ska ta smak av vetegräset. :)

30 januari  - 6 februari har vi Samköp på Angel Juicer. Läs gärna mer här.

Catherine Hirota