Vill du förändra ditt liv till det bättre?LIVSFÖRÄNDRANDE KURS

Hur vi mår mentalt påverkar vår hälsa i allra högsta grad. Det spelar ingen roll hur bra och nyttigt vi äter eller hur mycket vi tränar om vi inte mår bra i oss själva. För att uppnå verklig hälsa är vårt mentala välmående den viktigaste nyckel och under den här kursen får du som deltagare insikter som verkligen kan förändra ditt liv till det bättre! 

Aaron Turner & Anders Haglund, Simpler Than You Think, 4-5 april, Stockholm

Aldrig förr har levnadsstandarden varit högre än nu. Ändå verkar inte känslan av livskvalitet ha ökat ihop med den. Snarare har den minskat så vi knaprar lyckopiller, shoppar, spelar, överäter och svälter oss - allt i hopp om att må bättre. Innan vi adresserar det underliggande grundproblemet kommer vi fortsätta jaga vår egen svans och undra hur vi ska få till livet.

Under den här tvådagarskursen kommer Dr Aaron Turner och framgångscoachen Anders Haglund att gå bortom teorier och vidskepligheter för att utforska hur vi hälsosamt kan locka fram det bästa ur oss själva och andra. Allt som behövs är en grundläggande förståelse för ett oskyldigt missförstånd om hur vi människor faktiskt fungerar.

Så det spelar ingen roll om du vill bli en bättre ledare, partner, förälder eller helt enkelt vill ta reda på hur du upplever äkta framgång och lycka - den här kursen kommer vara den bästa investering du har gjort i dig själv. 

Läs mer om kursen här

 

Karin Haglund
Jag vill vara med och göra den bästa investeringen i mig själv som jag saknat genom åren som gått.
2014-02-20 16:30:03 Christina Senften
Här är kursen som bygger från grunden,och vad betyder inte en stark grun-ALLT!

Varför just jag skulle vinna-för att jag vill oxå må bra.
2014-02-20 14:34:39 c.justusson@live.se