Yoga & Raw Food med mästaren Arkady Shirin

 

Arkady Shirini

 

Yogalärare sägs vara som bäst när de är mellan 60 till 80 år gamla. Arkady Shirin, nu 61, har studerat yoga i nästan 40 år med både välkända yogis som SRI Pattabhi Jois, BKS Iyengar, TKVDesikachar (son till Krishnamacharya). Arkady har också studerat forntida yogatexter och omvandlade dem till det moderna sättet att leva. Han är också lärare åt bl a Sting och Bruce Springsteen. Så ta detta unika tillfälle att studera med en levande yogamästare.

Arkady undervisar med massor av humor och han utmanar sina elever både fysiska och psykiskt.  Om du har yogat tidigare, är det troligt att du kommer att inse att denna utbildning är mer subtila och djupgående än allt du har lärt dig tidigare. Om du inte har tränat yoga innan, kommer detta att vara en perfekt start att lära av en mästare i yoga.

Workshopen kommer att delas i två delar, en är öppen för både nybörjare och för dem som vill upprepa grunderna i Arkady Yoga den första dagen (måndag)

Från tisdag till fredag ​​krävs att du har antingen har deltagit i utbildningen på måndagen eller annan utbildning med Arkady Shirin innan. Det kommer att vara den första gången i Sverige som du har möjlighet att göra den här klassen. I workshopen ger Arkady en djupare förståelse för yoga och personlig praxis.

Raw food
Varje dag under veckans yoga serveras en färgstark och välsmakande brunch al'a rawfood från Ida´s Raw Kitchen. Brunch inkluderar en lätt huvudrätt och dessert. All mat är helt ekologisk och fri från animaliska produkter, laktos, gluten, kemiska tillsatser och vitt raffinerat socker.

För att säkra en plats skicka ett email snarast till yogiinsweden@gmail.com ange "Rawfoodmiddagar & Datum" i ämnesrubriken. Gå dessutom in på länken nedan och betala enligt instruktion.

 

Stockholm 13 juli - 17 juli 2015    >> Läs mer och anmälan

Köpenhamn 18 juli - 22 juli 2015    >> Läs mer och anmälan

 

 

Mikael Boström