Yoga & Raw Food Retreat i Spanien 2 nov - 7 nov

 

Längtar du efter ljus och värme eller kanske vill du fylla på med ny energi och  livskraft. Välkommen till en lugn och behaglig yoga i Nerja på Spaniens solkust.

Du kommer att få njuta av hälsosam rawfood som ni hjälps åt att förbereda. Du får lära dig  hur du kan få in rawfood i din vardag samt recept och kunskap att göra enkla raw food rätter.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Dagspogram:

Vi startar morgonen med ett Yoga avnjuter vi en gemensam rawfood frukost. 

Dagen består av utflykter och spännande vandringar. Du kommer också att ges  tillfälle att få vara med och lära dig mer kring tillagningen av rawfood .

Vi äter vi medhavd matsäck eller hemma tillsammans i husen. Mat som ingår är  Frukost, lunch och middag. Vi kommer att kunna erbjuda varma vegetariska rätter  om så önskas.

Boende:12 platser del av dubbelrum. Gemensam dusch och toalett. Lakan och  handduk ingår. Tvättmaskin finns. I ett av husen finns en Jacuzzi som vi självklart  kommer att kunna använda för varma bad.

Pris: 8000 kr  inkluderar mat, boende, lakan, handduk, transfer till och från flyget,  planerade aktiviteter . 
Flyg ingår ej i priset 

Föreslaget flyg är Norwegian från Arlanda:

Utresa: 2/11 7:05 – 11.25   1199 kr


Hemresa: 8/11 18:10 - 22:20  1352 kr

Transfer ingår i priset under förutsättning att du anländer enligt detta Tidschema, se flygtider ovan.

Anmälan och mer info: Betala in 4000 kr på konto nr 6915-126 305 358 anmälan är bindande och endast styrkt läkarintyg gäller som avanmälan. Resterande 1 vecka innan avresa. Skicka ett e-mail till ingrid.wikstrom@nara.nu för anmälan senast den 1 oktober  2014.  

Resan arrangeras av: 

Ingrid Wikström tillbringar mycket av sin tid i Nerja och känner omgivningarna väl. Ingrid utbildar sig till Yogainstruktör/lärare och terapeut i IMY Yoga medicinsk Yoga som grundar sig på Kundaliniyoga. Ingrid och har också en stor passion för vandringar och känner väl till stigar och närområdet. Du kommer även att ges möjlighet till ett terapeutisk samtal. 

Katrin Söderberg är österrikiska men har bott i sammanlagt fem länder och har alltid haft ett intresse för hälsosam mat.  Kathrin är raw food chef med en passion för raw och växtbaserad mat, holistisk  livstil. Under flera år har hon varit ansvarig för det kreativa köket på Open World  Café. Katrin har gott en tre månaders utbildning på Creative Health Institute i  Michigan, USA för att bli diplomerad raw chef. Just nu finns hon på Vici rawfood, på Kungsholmen. 

 

Ingrid Wikström