Produkter   » Mat & Råvaror » Superfoods » Produkt

Gojibär raw & eko

Go For Life
Gojibär raw & eko

Ekologiskt certifierade Gojibär som är saftiga, mjuka och ofta dubbla storleken jämnfört med många andra på marknaden. Testa och njut. Vi tror inte du kommer bli besviken :-)

Dessa Gojibär är från gojibärens hemland Kina. I Kina har gojibär ätits i över 5000 år för sin goda smak och sina positiva hälsoeffekter. Goji är ett välsmakande bär vars smak är en blandning av russin, lingon och fikon.

Gojibäret är unikt eftersom det innehåller 18 olika aminosyror (varav sju är bland de essentiella) och det är även fullt med viktiga mineraler såsom järn, kalcium, zink, selen, samt hela 21 spårämnen. Antioxidanterna i gojibär är många med en mycket hög ORAC-poäng. Många studier visar att mat med hög ORAC-poäng har många positiva hälsoeffekter, bland annat när det gäller att motverka sjukdomar och åldrande. Antioxidanterna i gojibär motverkar den skadliga inverkan som de fria radikalerna har på våra celler.  

En av nyckelingredienserna i gojibär är zeaxanthin, som är en sorts karotenoid. Studier visar att zeaxanthin har en mycket gynnsam effekt på synen. Tillsammans med lutein förebygger det åldersrelaterade synförsämringar.


Gojibär raw & eko
Gojibär raw & eko
Artnr: Benämning: Lager: Pris: Antal:
50001 Gojibär Eko 480 g OBS!! Produkten köps i nya webbshopen Clearlife.se. Gå till ClearLife.se. 199,00 kr/st Slut i lager

Tillbaka