Produkter   » Mat & Råvaror » Superfoods » Produkt

Mullbär raw & eko

Go For Life
Mullbär raw & eko


Mullbär har en naturlig söt smak och är samtidigt nyttiga. Perfekt att äta som godis. Mullbär har en söt god kolasmak, balanser blodsockret och minskar sötsug.

Näringsinnehåll:

Mullbär innehåller ämnen som stabiliserar blodsockernivån och ökar det goda kolesterolet. Dessutom är mullbär rika på C-vitamin, K-vitamin, järn och kalcium men även andra viktiga näringsämnen som polyfenoler, flavonider, protein och steroider, triterpener, astragalin och isoquercitrin. Mullbär är också en rik källa på resveratrol som fungerar både som antioxidant och antikoagulant.

Ursprung:

Mullbär har länge använts inom traditionell folkmedicin och har förekommit i skrifter redan från antiken i Kina och Grekland. Mullbären var högaktade som "en gåva från gudarna" av antikens greker som omtalade dem i sina skrifter. Även i flertusenåriga medicinskrifter från Kina omnämns mullbärens positiva hälsoeffekter. 

Användning:

Du kan blanda ner bären i gröt, mixa i en smoothie, doppa dem i mörk choklad eller ät en ungefär en näve per dag som mellanmål för att få gott om näring. 


Mullbär raw & eko
Mullbär raw & eko
Artnr: Benämning: Lager: Pris: Antal:
50522 Mullbär 240 g OBS!! Produkten köps i nya webbshopen Clearlife.se. Gå till ClearLife.se. 89,00 kr/st Slut i lager

Tillbaka