Produkter   » Mat & Råvaror » Superfoods » Produkt

Chlorellatabletter raw & eko

Go For Life
Chlorellatabletter raw & eko

Chorella rensar kroppen på gifter och fyller på med klorofyll och andra antioxidanter. Denna chlorella har öppnade cellväggar så att den är lätt att ta upp för våra kroppar.

Chlorellan är full av viktiga vitaminer och antioxidanter, bland annat: C-vitamin, betakaroten, klorofyll, lutein, tiamin, riboflavin, pyridoxin, niacin, pantotensyra, folsyra, vitamin B12, biotin, kolin, lipoicsyra och inositol. Den innehåller även flera viktiga mineraler som fosfor, kalcium, zink, magnesium, järn, protein, fibrer, nukleinsyror, omega fettsyror och chlorellatillväxtfaktor (CGF).

Chlorella har bland annat en kraftfull förmåga att bidra till att avgifta kroppen och stärka kroppens immunförsvar. Kemikalier, gifter och tungmetaller i den mat vi äter, vattnet vi dricker och luften vi andas binds av chlorellan för att sedan utsöndras via våra kroppsvätskor.

Chlorella är också mycket välgörande för matsmältningen då den får vänliga bakterier som lactobacillus att mångfaldiga sig fyra gånger snabbare än vanligt. Klorellans extremt höga halt av klorofyll gör att kroppsodörer som dålig andedräkt snabbt kan neutraliseras. Klorofyllet stimulerar även produktionen av röda blodkroppar och hjälper till att transportera syre runt kroppen och till hjärnan. Detta gör att den mentala fokuseringen ökar. 

Chlorella innehåller dessutom 60 procent högvärdigt protein, detta i form av 18 aminosyror, varav alla åtta essentiella aminosyrorna ingår, vilket gör det till ett komplett protein. Proteinet har en mycket god upptagningsförmåga.

Ch
lorellas ursprung

Chlorella har funnits på jorden i över 540 miljoner år. Det var dock först på 1800-talet som den upptäcktes av japanerna. Vi har chlorella i pulver- och tablettform. Båda produkterna är naurliga utan tillsater. Mixas med fördel i en smakrik smoothie.


Chlorellatabletter raw & eko
Artnr: Benämning: Lager: Pris: Antal:
50053 Chlorellatabletter 90 g OBS!! Produkten köps i nya webbshopen Clearlife.se. Gå till ClearLife.se. 109,00 kr/st

Tillbaka